Didi Kempot – Tresno Kependam

Didi Kempot – Tresno Kependam - Hallo sahabat Liriklagu.mobi, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Didi Kempot – Tresno Kependam, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel D, Artikel Didi Kempot, Artikel POP, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Didi Kempot – Tresno Kependam
link : Didi Kempot – Tresno Kependam

Baca juga


Didi Kempot – Tresno Kependam

Didi Kempot – Tresno Kependam
Artist : Didi Kempot
Judul Lagu : Tresno Kependam
Kolaborasi: -
Album : Kasmaran
Label : -

Koyo tumekaning gludug ing wanci ketigo
Gawe kaget tumrap rogo lan atiku
Kowe teko pangucapmu kondo tresno karo aku
Tresno sing kasimpen wetoro limang warso

Nganti semono suwene anggonmu ngenteni
Katresnanmu datan luntur krono wektu
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu
Sak tenane tresnamu amung sawiji

Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
Kabeh mau mergo kersaning kuoso
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo

Keneng opo biyen ora nate kondo
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo
Amung panyuwunku marang kang kuoso
Kowe antuk sulihing tali asmoro

Nganti semono suwene anggonmu ngenteni
Katresnanmu datan luntur krono wektu
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu
Sak tenane tresnamu amung sawiji

Didi Kempot – Tresno Kependam




Demikianlah Artikel Didi Kempot – Tresno Kependam

Sekianlah artikel Didi Kempot – Tresno Kependam kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Didi Kempot – Tresno Kependam dengan alamat link https://www.liriklagu.mobi/2020/06/didi-kempot-tresno-kependam.html

0 Response to "Didi Kempot – Tresno Kependam"

Posting Komentar

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel