Didi Kempot – Pamer Bojo

Didi Kempot – Pamer Bojo - Hallo sahabat Liriklagu.mobi, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Didi Kempot – Pamer Bojo, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel D, Artikel Didi Kempot, Artikel POP, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Didi Kempot – Pamer Bojo
link : Didi Kempot – Pamer Bojo

Baca juga


Didi Kempot – Pamer Bojo

Didi Kempot – Pamer Bojo
Artist : Didi Kempot
Judul Lagu : Pamer Bojo
Kolaborasi: -
Album : Kasmaran
Label : -

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Didi Kempot – Pamer Bojo




Demikianlah Artikel Didi Kempot – Pamer Bojo

Sekianlah artikel Didi Kempot – Pamer Bojo kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Didi Kempot – Pamer Bojo dengan alamat link https://www.liriklagu.mobi/2020/05/didi-kempot-pamer-bojo.html

0 Response to "Didi Kempot – Pamer Bojo"

Posting Komentar

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel